Kettőből kettő

Február 23-án találkoztak utoljára az U19 röplabdások Budaörsön. A torna visszavágójára egészen március 6-ig kellett várniuk a csapatoknak. Ezúttal a Nyíregyházi Sportcentrum volt a vendéglátó, akik két csapattal mérkőztek meg. Erdősné Balogh Erika játékosai az Emericus – BDSE, valamint a Dunakanyar SE csapataival küzdöttek meg. A nyíregyházi lányok mindkét találkozójukat 3-0-as győzelemmel fejezték be.

Az U19 -es csapatommal bekerültünk a legjobb 12 közé, innen várjuk a folytatást. Gyakorlatilag az első meccsen álmosan kezdtünk, de megrázták magukat a lányok és hozták a győzelmet. A második mérkőzésünkön a Dunakanyar tartalékos csapattal állt ki ellenünk, így ennek a győzelemnek a megszerzése nem volt kérdéses. Aminek nagyon örülök, hogy mindenki tudott játszani. Gratulálok a lányoknak! – nyilatkozata Erdősné Balogh Erika.

Eredmények:

Nyíregyházi Sportcentrum – Emericus -BDSE 3-0

Dunakanyar Se – Nyíregyházi Sportcentrum 0-3

Az U19 csapat tagjai: Földi Boglárka, Bodnár Eszter, Móré Gréta, Rufin-Martinez Lilian, Leskó Panna, Székely Eszter, Vári Zsófia, Berettyán Csilla, Tolnai Viktória, Rufin-Martinez Natali, Bogár Dorina, Berki SzonjaEdző: Erdősné Balogh ErikaErőnléti edző: Morvai Anna