Bízom abban, hogy Ön vagy bárki a családból, ismerősök közül kapcsolatban volt, van vagy lesz sportcentrumunkkal. A hétköznapi nehézségek – mindannyian tudjuk – könnyebben küzdhetőek le, ha büszkék lehetünk sportsikereinkre. A magyar válogatott győzelmétől – gyermekünk új rekordjáig vagy góljáig mind olyan élményt adnak és adhatnak, amelyek átsegítenek az élet más kihívásain.

Az elmúlt két-három évtizedben keserű tapasztalatunk volt, hogy Magyarországon a sport területéről előbb elfogyott a pénz, majd eltűntek a gyerekek, később a pályák, stadionok helyét bevásárlóközpontok vették át.

Ez az önsorsrontó folyamat megváltozott. A kormány ösztönzi a sportpályák építését, illetve az utánpótlás támogatását. Ennek hatására egyre többen sportolhatnak versenyszerűen vagy szabadidőben, egyre jobb körülmények között.

A Nyíregyházi Sportcentrumnál megtalálhatják a közelben lévő, professzionális, valódi sportágválasztási lehetőséget. Edzőink az ország elismert szakemberei, akik olimpikonokat, világbajnokokat neveltek és nevelnek ma is. Jelentkezzen, jelentkezz hozzánk, mivel „ahol van akarat, ott van út is”.

Engedje meg, hogy biztosítsuk az Ön és gyermeke számára az utat a testi-lelki egészség és a sikerek felé. Legyünk közösen büszkék eredményeinkre. Hajrá Nyíregyháza! Hajrá Sportcentrum!