A legjobb nyolc között

Bekerült a legjobb nyolc közé a Fatum-Nyíregyháza U21 röplabda együttese, miután a hétvégén hazai pályán 3-2-es arányú győzelmet aratott a TFSE gárdája ellen és vereséget szenvedett a Linamar BRSE csapata ellen.

Nagyon örülök, hogy bekerültünk a legjobb nyolc közé. Nehéz meccs volt a TFSE elleni találkozó, más csapattal érkeztek hozzánk, mint az első tornán. Küzdelmes, de végül 3-2-es győzelmet sikerült szereznünk, igazi csapatmunka volt. A második találkozón 3-0-s vereséget szenvedtünk a Linamar -BRSE együttese ellen, de ezen a meccsen is voltak jó periódusaink. Az országos döntőbe kerülés tornája május 9-én lesz, ahol a Vasas Óbuda, Máv Előre RA , I.MCM-Diamant RÖAK Kaposvár lesznek az ellenfeleink. A torna első két helyezettje jut az országos döntőbe. -nyilatkozta Erdősné Balogh Erika, a csapat edzője.

U21 rájátszás ’B’ csoport

Fatum-Nyíregyháza – TFSE 3-2

Fatum-Nyíregyháza – Linamar – BRSE 0-3

Csapat tagjai: Kis Bianka, Bodnár Eszter, Móré Gréta, Rufin-Martinez Lilian, Leskó Panna, Tolnai Viktória, Vári Zsófia, Berettyán Csilla, Rufin-Martinez Natali, Bogár Dorina, Karkusz Dominika

Edző: Erdősné Balogh Erika

Erőnléti edző: Morvai Anna