Dupla siker – A Nyírség FC  női és férfi csapata nyert a strandfoci fesztiválon

Csütörtöktől egészen vasárnap délutánig zajlottak a küzdelmek a XI. Sóstó-Gyógyfürdők – Nyíregyházi Sportcentrum Női – Férfi Nemzetközi Pénzdíjas Strandfoci Fesztiválon a Fatum Property Kupáért. Idén 4 női és 32 férfi csapat érkezett Nyíregyházára az ország minden tájáról és határon túlról is.

A fesztivált csütörtökön délelőtt a négy női csapat mérkőzései indították meg, megalapozva ezzel a remek hangulatot. A lányok közül a Nyírség Fc gárdája bizonyult a legjobbnak.

A férfiak csatái délután a csoportmérkőzésekkel kezdődtek, akik kemény csatákat vívtak meg a továbbjutásért. A kilátogatók izgalmas, szoros meccseket láthattak. Az ideális körülmények között megrendezésre került fesztiválon vasárnap délutánra megszületett a végeredmény. Az első helyért a Nyírség FC és a Makkai Trans együttese vívta meg csatáját. A nők után a férfiaknak is sikerült a vándorserleget megnyernie a Nyírségnek.

A szervezők nemcsak az együtteseket, hanem a legjobb kapust, a legtechnikásabb játékost, a mezőnyjátékost, valamint a gólkirályt is díjazták. Nyíregyháza városa pedig a torna első négy helyezettjének különdíjat ajánlott fel. Ezenkívül a Meló-Diák Iskolaszövetkezet a díjak átadása után meglepetés ajándékkal kedveskedett a dobogós csapatoknak. A díjakat Hornyák Enikő, Nyíregyháza MJV sportreferense adta át.

Eredmények:

Női csapatok eredményei:

I.helyezett Nyírség FC II.

II. helyezett Synergy

III. helyezett Nyírség FC I.

IV. helyezett Konyha Möbel Lady

Különdíjasok:

Legjobb kapus: Hrinkó Délia ( Nyírség FC I.)

Gólkirály: Szalanics Dóra (Nyírség FC II.)

A torna legjobb játékosa: Bölömi Ibolya (Synergy)

Férfi csapatok eredményei:

I.helyezett Nyírség FC

II. helyezett Makkai Trans

III. helyezett Romeo Vác

IV. helyezett Het-Band

Különdíjasok:

Legjobb kapus: Hannus Balázs (Romeo Vác)

Gólkirály: Balázsi Péter (Het-Band)

Legjobb játékos: Jávor Norbert ( Makkai Trans)

Legtechnikásabb játékos: Majoros Ádám (Nyírség Trans)