Kétgólos győzelem

Izgalmakban nem szenvedtek hiányt pénteken este azok a szurkolók, akik kilátogattak a Nyíregyházi Sportcentrum U20-a kézilabda csapatának és a VS Dunakeszi együttesének az összecsapására.

Az együttesek a mérkőzés végéig fej-fej mellett haladtak, szinte izzott a levegő. A nyíregyháziak revansot szerettek volna venni a Dunakeszi otthonában elszenvedett kilenc gólos vereségért, ezért óriásit küzdöttek és végül két góllal vitték győzelemre a találkozót.

Egy nagyon erős csapatot győztünk le. Taktikailag és erőnlétben is egy nagyon összeszedett gárda érkezett hozzánk. Az első hatvan perc nagyon izgalmas volt. Annak ellenére, hogy sok volt a beteg játékos a csapatomban, hatalmas elszántsággal vetették bele magukat a játékba. A tanítványaim végig hittek magukban és mentek előre rendületlenül.A végén diadalmaskodott az akarás és a pozitív szellem. A héten sem állunk le egy percre sem, hiszen szombaton már Kiskunhalason szállunk ringbe, ahonnan mindenképpen győzelemmel szeretnénk hazatérni. – nyilatkozat Bursac Bozidar, a csapat edzője.

Eredmények: Nyíregyházi Sportcentrum – VS Dunakeszi 35-33 (18:15)

A csapat tagjai: Sztányi Ádám, Kiss Bálint, Terebes Milán, Gyebróczki Áron, Daskó Bende Balázs, Molnár Levente, Török Dániel, Titi Bence, Kozma Bence, Weibli Zoltán, Csobán Nándor, Seregi Botond Zoltán, Kruták Bende, Kórik LeventeEdző: Bursac Bozidar