Győzelmet hozott a szombat az U20-as kéziseknek

A hazai pálya előnyeit élvezhették szombaton a Nyíregyházi Sportcentrum U20 kézisei, akik a 12. bajnoki fordulójukon az Újfehértó-Kállósemjén SZSE együttesét fogadták. A nyíregyháziak jól kezdték a játékot és bár a vendégek szerették volna megszorongatni a hazaiakat, de ebből bár szoros volt a játék, a hazaiak jöttek ki győztesen. A találkozóról az NYSC edzője, Bursac Bozidar nyilatkozott.

A tavaszi idényben ez volt az első meccsünk, amit sikerült győzelemmel kezdenünk és ezzel a hazai veretlenségünket is megőriztük. Egy olyan csapat ellen játszottunk, akik korosztályban idősebbek nálunk és olyan szempontból nehéznek bizonyult a mérkőzés, hogy folyamatosan lassították a játékot. Mindezek ellenére tudtuk diktálni a saját tempónkat és a végén a gyorsaságunknak és állóképességünknek köszönhetően győzni tudtunk. A következő forduló is itt van már a nyakunkon. Pénteken hazai pályán az Ózd ellen mérkőzünk meg. Ősszel idegenben vereséggel zártuk a találkozót, így most a srácok teljesen felvértezve, teljes erővel dolgoznak, hogy revansot tudjunk venni.

Eredmény: Nyíregyházi Sportcentrum – Újfehértó-Kállósemjén SZSE 38:32 (21:15)

A csapat játékosai: Sztányi Ádám, Kiss Bálint, Terebes Milán, Gyebróczki Áron, Daskó Bende Balázs, Molnár Levente, Török Dániel, Titi Bence, Kozma Bence, Pál Zsolt, Weibli Zoltán, Csobán Nándor, Seregi Botond Zoltán, Kruták Bende, Kórik LeventeEdző: Bursac Bozidar