Dajka Lászlót díjazták

A futsal szakágban végzett munkájáért vehetett át elismerést a héten Budapesten Dajka László a Magyar Labdarúgó Szövetségtől a Bosznia-Hercegovina elleni felkészülési találkozót megelőzően tartott ünnepségen.

Az MLSZ a futsal hazai megalakulásának 35. születésnapján 35 sportvezetőt jutalmazott  a hosszú évek alatt nyújtott tevékenységéért.

  • Örömmel tettem eleget a meghívásnak, hiszen az eltelt időszakban öt éven keresztül én is részese voltam elnökként a magyar futsal felépítésének. Kozma Mihály, volt szövetségi kapitányom áldozatos szervező munkájának köszönhetően egy nagyszerű múltidézésen vehettünk részt. A nagyszerű prezentációt követően Nyilasi Tibortól egy gyönyörű emlékplakettet vehettem át. A jutalmazottak között ott még négy közvetlen futsalos kollégám is :Mucha József és Kozma Mihály volt szövetségi kapitányok, Oczella László, volt főtitkárom és Juhász Péter, sajtófőnök.  Ezúton is szeretném megköszönni a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, hogy gondoltak ránk.– nyilatkozta Dajka László.

Dajka László 10 éve irányítja a Nyíregyházi Sportcentrum kötelékében a kispályás labdarúgást.