Győztes hétvége

A Nyíregyházi Sportcentrum utánpótlás röplabda csapatainál beindult a nagyüzem. Szombaton az U15-ösök Budaörse utaztak. Az alapszakasz első körében a Szombathelyi SI ’A’, a Budaörsi DSE és a  Szegedi RSE Narancs együttese ellen léptek pályára. A nyíregyháziak szépen vették az akadályokat és mindhárom mérkőzésüket nyerték.

Az U21-es röplabda csapat október 3-án játszotta le első bajnoki mérkőzését. Erdősné Balogh Erika tanítványai Debrecenben, a DEAC otthonában 3-0-ás győzelmet arattak.

  • Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, helyenként jó játékkal. Még a bajnokság elején vagyunk, de már elmondhatjuk sokat léptünk előre az előző szezonhoz képest is. Annak külön örülök, hogy a 3. szettben szettlabdáról tudtunk fordítani. Dolgoznunk kell tovább, hiszen hétvégén újabb megmérettetés vár a lányokra, ismét idegenben ezúttal az Eötvös DSE otthonában lépünk pályára. – nyilatkozta Erdősné Balogh Erika, az U21-es csapat vezetőedzője.

 Az U19 csapat tagjai: Földi Boglárka, Bodnár Eszter, Rufin-Martinez Lilian, Tolnai Viktória,Vári Zsófia, Berettyán Csilla, Rufin-Martinez Natali, Bogár Dorina, Székely Eszter, Berki Szonja, Farkas Gréta

Edző: Erdősné Balogh Erika, másodedző: Liszkai Pál Péter, erőnléti edző: Morvai Anna

Eredmények:

Dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I. osztály

Szombathelyi SI ’A’ – Nyíregyházi Sportcentrum 0-3

Budaörsi DSE – Nyíregyházi Sportcentrum 1-3

Nyíregyházi Sportcentrum – Szegedi RSE Narancs 3-0

Az U15 csapat tagjai: László Molli, Madura Anna, Farkas Réka, Olcsvári Kincső, Virányi Anna, Ujlaky Hanna, Pampuch Gréta, Békési Alexandra, Perevala Jázmin, Sitku Panna, Buzai Barbara Zsófia

Edző: Moravszki Gyuláné, Moravszki Gyula