Elkezdték a bajnoki szezont az utánpótlás röplabdások

Szeptember közepén belecsaptak a lecsóba a Nyíregyházi Sportcentrum utánpótlás röplabdásai. A sort az U19-esek indították hazai pályán. Erdősné Erika csapata a Palota  RSC együttesét és a Vasas Sc „C” gárdáját látta vendégül. A kezdőmeccs jól sikerült a Palota ellen, 3-0-s győzelemmel zárták a találkozót a nyíregyháziak.  A Vasas SC együttesével már 3-2-es csatát vívtak a Sportcentrumos lányok, ahol most a budapestiek kerültek ki győztesen.

  • Alapvetően elégedett vagyok az eredménnyel. Sokat kell még dolgoznunk, de bizakodó vagyok. Október 3-tól beindul a nagyüzem, hiszen a csapatunk az U21-es bajnokságban is játszik. Az első NBII-es mérkőzésünk a DEAC otthonában lesz. – nyilatkozta Erdősné Balogh Erika.

Az elmúlt hétvégén már az U17-es léptek pályára, akik Budapesten kezdték meg a szezont. A Nyíregyházi Sportcentrum játékosaira három mérkőzés várt szeptember 25-én.  A BRSE Fehér, valamint a Vasas SC ’A’ csapata ellen vereséget szenvedtek Berényi Eszter játékosai, a harmadik meccset a Szent Benedek RA „ Piros” csapata pedig 3-0-s győzelemre vitték. A folytatásra sem kell sokáig várnia a lányoknak. A legközelebbi meccsnapjuk október 9-én lesz Nyíregyházán, a Bem József Általános Iskola Tornacsarnokában.

Eredmények:

Torma Ágnes U19 OIB I. osztály

2021. Szeptember 18.

Nyíregyházi Sportcentrum – Palota RSC 3-0

Nyíregyházi Sportcentrum – Vasas SC ’C’ 2-3

A csapat tagjai: Földi Boglárka Anna, Rufin-Martinez Lilian, Tolnai Janka,  Tolnai Viktória, Vári Zsófia, Rufin-Martinez Natali, Bogár Dorina, Klebersz Lili, Székely Eszter, Szendrei Hanna, Berki Szonja, Farkas Gréta

Edző: Erdősné Balogh Erika

Másodedző: Pampuch Csaba

Erőnléti edző: Morvai Anna

Szalayné Sebők Éva U17 OSB I. osztály

2021.Szeptember 25.

BRSE – Fehér – Nyíregyházi Sportcentrum 3-0

Vasas SC  ’A’ – Nyíregyházi Sportcentrum 3-0

Nyíregyházi Sportcentrum – Szent Benedek RA ’Piros’ 3-0

A csapat tagjai: Szabó Réka, Takács Orsolya, Tolnai Janka, Csernyik Tünde, Szücs Golda, Földi Boglárka Anna, Sipos Natalia, Klebersz Lili, Szendrei Hanna, Varga Dominika, Racskó Mira

Edző: Berényei Eszter

Erőnléti edző: Morvai Anna