56 érem a II.NYSC Kupáról

20 arany-, 21 ezüst- és 15 bronzéremSzombaton került megrendezésre a II.NYSC KUPA a Nyíregyházi Sportcentrum szervezésében a Városi Uszodában.A versenyre közel 200 nevezés érkezett be a Nyíregyházi Sportcentrumtól, a Bátori Sárkány SE-től, a Debreceni Sportcentrumtól, a Fiedler Ottó SE Ózdtól, a Miskolci VSI. Nonprofit Kft-től, a Parafa Úszó Klubtól és a Swimming Perth. Club-tól.

A kupán a delfinektől egészen a felnőttig álltak rajthoz az úszók, aki összesen 680-szor csobbantak a medencébe. A nyíregyházi versenyzők jól vették az akadályokat a jó hangulatú megmérettetésen, s szinten minden számban született nyíregyházi érem.

Az NYSC úszói összesen 20 arannyal, 21 ezüsttel és 15 bronzéremmel tértek haza.Az úszók legközelebb február 20-án mérhetik össze a tudásukat Debrecenben a már nagy hagyományokkal rendelkező Hajós Alfréd Kupa Úszóverseny I.fordulóján.

Gratulálunk a versenyzőknek és az edzőknek: Urbin Tamásnak, Kovács Attilának, Kovács Ritának, Kelemen Olimpiának, Kelemen Ottónak, Kapolka Sándornak, Szurovcsják Ivettnek!