Forduló után az U17 és az NBII

Szombaton hazai pályán fogadta az NYSC U17 röplabda csapata az OSB soron következő fordulóján a Gödöllői RC és az MTK Budapest együttesét.

– A Gödöllő ellen sajnos nem a mi javunkra dőlt a mérleg nyelve. (0-3)Ahogy jellemezni tudnám a találkozót, egy gyenge iramú mérkőzés indiszponált teljesítménnyel , sok játékvezetői tévedéssél. – mondta Nagy Attila,az NYSC edzője, aki a következőket mondta az MTK elleni párharcról.

– Egy szett kivételével rá tudtuk erőltetni a játékstílusunkat az ellenfelünkre, így 1-3-ra győztünk. Hasznos mérkőzés volt, remek egyéni és csapatteljesítménnyel. Gratulálok a lányaimnak! A nap folytatásában az NBII-es csapat lépett pályára, akik DEAC-cal mérkőztek meg. A nyíregyházi lányok bár keményen küzdöttek, ami a szettek eredményében is megmutatkozott, de ezúttal a győzelmet a DEAC könyvelhette el magának. (0-3)

– Nagyon jó meccset játszottunk, azonban van egy kis hiányérzetem. Megérdemeltünk volna egy szettet. Ilyen mérkőzésekkel tudunk fejlődni. – mondta Erdősné Balogh Erika, a csapat edzője.

Eredmények:

Szalayné Sebők Éva OSB I. osztály

U17 2020. október 10. szombat

Nyíregyházi Sportcentrum – Gödöllői RC (0-3)

MTK Budapest – Nyíregyházi Sportcentrum (1-3)

Edző: Nagy Attila, Erőnléti edző: Morvai Anna

NB II/ Kelet A csoport

Fatum-Nyíregyháza NBII – DEAC

Edző: Erdősné Balogh Erika, Erőnléti edző: Morvai Anna