Egy győzelem egy vereség

Egy győzelem egy vereség

Mezőkövesden találkoztak a U15-ös kézilabdások a hétvégén a Gyermekbajnokság soron következő fordulóján. Tarnavölgyi Gergely együttese a nyitómérkőzést a Tiszavasvári SE ellen kezdte. A nyíregyházi fiúk jól nyitottak k a tiszavasváriak ellen és ezt a magabiztosságot mutatták az egész mérkőzés alatt, ami a végeredményben is megmutatkozott. A Nyíregyházi Sportcentrum csapata fölényes győzelmet aratott a Tiszavasvári SE gárdája ellen 24-10-re. A második menet az egriek ellen már nehezebbnek bizonyult.

A vírus miatt átrendezték a fordulók lebonyolítását, így gyakran előfordul, hogy egy csapat egymás után játssza le a két mérkőzését. Most mi “dupláztunk”, így a jó erőkből álló egriek ellen már fáradtabban mozogtunk és több volt a hiba a játékunkban. –nyilatkozta Tarnavölgyi Gergely, aki hozzátette, hogy ez elvein nem változtatott, mindenki ugyanannyi játékpercet kapott.

A nyíregyháziak trénere úgy látja, hogy fordulóról fordulóra sikerül előrelépni és emellett egyre egységesebb csapat benyomását keltik és mindenki hozzá tud tenni valamit a játékhoz.A nyíregyháziakra most egy kisebb pihenő vár, hiszen csak november 7-én játszanak majd Sárospatakon.

Eredmények:

Nyíregyházi Sportcentrum – Tiszavasári SE 24-10

Nyíregyházi Sportcentrum – SBS Eger 18-23