Online szülinapi köszöntő

Vasárnap ünnepelte a születésnapját Kerekes Dóra, a Nyíregyházi Sportcentrum dobóatlétája.

– Kicsit máshogy telt most a szülinapon, mint ahogy lenni szokott, hiszen január óta Szombathelyen edzek a Dobó SE-ben Németh Zsolt és Németh László edzőkkel. Emiatt és a koronavírus – járvány miatt kialakult helyzetben online köszöntöttek fel a szüleim és barátaim, de bepótolunk majd mindent.

Szombathelyen a koronavírus – járvány ellenére továbbra is biztosítani tudják a szabadban az edzéseket, természetesen az egészségügyi szabályokat szigorúan betartva.

– Szerencsére mi ugyanúgy tudunk itt edzeni. Saját tulajdonú pályája van az egyesületnek. Lehet rajta edzeni, de csak szigorú fertőtlenítés után lehet használni. A napi edzésszámom nem változott, napi két edzéssel készülök. Május 8-án lesz itt Szombathelyen egy versenyen, a későbbiek megmérettetések közül az országos ami már biztos, augusztusban. A világversenyek valószínűleg mind elmaradnak ebben az idényben, de az eddigi munka is ki fog jönni a hazai versenyeken, amelyeken szeretnék elindulni. – tette hozzá Kerekes Dóri, diszkoszvető.