V. „Szépkorúak” Sporttalálkozója
V. „Szépkorúak” Sporttalálkozója
Nyolc sportág 14 versenyszámában méri majd össze erejét csütörtökön az V. Szépkorúak Nyíregyházi Sporttalálkozóján. A verseny nagyon népszerű, több mint hétszáz nevezés érkezett…
Szépkorúak Sporttalálkozója – több mint hétszáz nevezés érkezett. Ötödik alkalommal rendezik Nyíregyházán a Szépkorúak Sporttalálkozóját. Több mint hétszázan nevezetek a versenyre.
Nyolc sportág 14 versenyszámában méri majd össze erejét csütörtökön az V. Szépkorúak Nyíregyházi Sporttalálkozóján. A verseny nagyon népszerű, több mint hétszáz nevezés érkezett.
– Vannak akik bőven hatvan év felett nyújtanak jó sportteljesítményeket ami követendő példa, nekik az életük része a rendszeres mozgás. Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza polgármestere ezúttal is a fővédnök, a város pedig mindent megtesz azért, hogy az idősek sportolhassanak – mondta Dr. Ulrich Attila Nyíregyháza alpolgármestere.
A rendezvényt a város, a Sportcentrum és az Idősügyi Tanács szervezi. 55. életévüket betöltött nyíregyházi szépkorúak indulhatnak. Lesz teke, tenisz, ulti, kosárlabda és 100 valamint 400 méteres síkfutás is, a legnépszerűbb azonban a játékos sportvetélkedő.
– A páros tenisz mellett ez az ahol csapatverseny van, és nagyon szeretik a résztvevők, rengeteg nevetés és jó hangulat jellemzi. Örömteli, hogy sokan neveztek azok közül is, akik egyik nyugdíjas klubnak sem tagjai – mondta Dajka László szervező.
A verseny csütörtökön reggel 9 órakor kezdődik a Városi Stadionban, a dobogósok pedig érmet kapnak.
Forrás:nyiregyhaza.hu