Opitz Barbara a Sportcentrum évzáró ünnepségén
Opitz Barbara a Sportcentrum évzáró ünnepségén
Az eseményre a klub valamennyi sportolója hivatalos, valamennyi gyerek ajándékcsomagot kap, az egyéb meglepetések mellett annyit megszellőztettek a szervezők, hogy sztárfellépőként a fiatal énekesnő, Opitz Barbara lép színpadra…
Sztárfellépőként Opitz Barbara is jelen lesz a Sportcentrum évzáró ünnepségén.
Hagyományteremtő szándékkal évzáróval egybekötött Mikulás napot rendez december 6-án, 17 órától a Contiental Arénában a Nyíregyházi Sportcentrum.
Az eseményre a klub valamennyi sportolója hivatalos, valamennyi gyerek ajándékcsomagot kap, az egyéb meglepetések mellett annyit megszellőztettek a szervezők, hogy sztárfellépőként a fiatal énekesnő, Opitz Barbara lép színpadra.
– Az ország az egyik legnagyobb klubja lettünk, ugyanakkor szeretnénk a városban még inkább jelen lenni – vezette fel a rendezvény apropóján tartott sajtótájékoztatót Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője. – A tapasztalat szerint, ami nem jön szembe, a mai világban nincs is. Márpedig mi azt vettük célba, hogy a helyi emberek tudjanak, beszéljenek rólunk. Ennek első lépése ez a Sportcentrum évzáró. Több fronton komoly sikereket tudunk felmutatni, ráadásul a focin kívül 1300 utánpótláskorú versenyzőnk van, nem beszélve az élsportolókról. Mindannyian megérdemlik az ünneplést, különösen azok, akik az országos bajnokságokon érmet szereztek, eredményeiket a jövőben évről évre dicsőségtáblán örökítjük meg.
Sitku Ernő élsportigazgató ehhez annyit tett hozzá: az emberek azt hiszik, hogy a sportolók edzenek, bohóckodnak napi másfél órát, nagyjából ennyi a dolguk. Holott ennél jóval összetettebb a feladatuk, nem egyszer például éjfélkor érnek haza. Mármint a tréning után.
A gála további részleteiről kiderült továbbá, hogy a gyerekek a küzdőtéren, a szülők a lelátón foglalnak helyet. Opitz Barbarára nem véletlenül esett a választás: kötődik a megyéhez, nem mellesleg minden generáció számára ismert személy. Az is elhangzott, hamarosan megváltozik a Sportcentrum logója.
Forrás:szon.hu