Tűzben tartani a csapatot
Tűzben tartani a csapatot
Noha a főszereplők ügyelnek a sportszerű megnyilvánulásra, ne szépítsük, a Fatum-Nyíregyháza számára könnyed ujjgyakorlat volt a Palota elleni találkozó. A nyírségiek felettébb izgalommentes estén szállították ötödik győzelmet…
A Palota elleni meccs könnyű volt, de mégis figyelmet követelt a Fatum játékosaitól.
Noha a főszereplők ügyelnek a sportszerű megnyilvánulásra, ne szépítsük, a Fatum-Nyíregyháza számára könnyed ujjgyakorlat volt a Palota elleni találkozó. A nyírségiek felettébb izgalommentes estén szállították ötödik győzelmet a B csoport csatározásai során, így a legfőbb munka arra irányult, hogy a stáb tűzben tartsa a hölgyeket a lényegesen keményebbnek tűnő folytatásra.
– Bár kétségtelen, volt és lesz ennél nehezebb dolgunk is, az ilyen mérkőzéseken sem lankadhat a figyelem – említett egy cáfolhatatlan igazságot Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője. – Már csak azért sem, hogy az ellenfél egy pillanatra se érezze, lehet keresnivalója. Talán ez nem hangzik szépen, és egyáltalán nem a vendégek lebecsülése, ettől függetlenül akadnak a bajnokság során olyan meccsek, amelyek könnyebbek, de akkor is komolyan kell venni minden egyes fellépést. A lányok ennek megfelelően igyekeztek, most viszont már csak és kizárólag az előttünk tornyosuló feladatokra koncentrálunk.
Példának okául a szerdai összecsapásra, amikor a Közép-európai Liga küzdelemsorozatának részeként a legerősebb magyar együttes, az otthon hosszú ideje veretlen Békéscsaba érkezik a Continental Arénába.
Forrás:szon.hu