Ez nem lesz gyerekjáték!
Ez nem lesz gyerekjáték!
Éles kontraszt. Minden bántás nélkül a vasárnapi mérkőzésen a női élvonalbeli röplabda bajnokság egyik legszerényebb képességű együttesét, a Palotát kalapálta el a Fatum-Nyíregyháza, amely szerdán a legjobb magyar klubnak titulált Békéscsabát fogadja…
Noha a Békéscsaba kerete kicserélődött, változatlanul erős csapattal érkezik Nyíregyházára.
Éles kontraszt. Minden bántás nélkül a vasárnapi mérkőzésen a női élvonalbeli röplabda bajnokság egyik legszerényebb képességű együttesét, a Palotát kalapálta el a Fatum-Nyíregyháza, amely szerdán a legjobb magyar klubnak titulált Békéscsabát fogadja. Mégpedig Közép-európai Liga összecsapáson, a Continental Arénában (kezdés: 18 óra). Árulkodó tény a viharsarkiak erejéről, hogy emberemlékezet óta nem szenvedtek vereséget a honi porondon, mindazonáltal a nyáron jelentősen átalakult a keret, nem mellesleg új edzővel, a válogatott szövetségi kapitányi posztot is betöltő olasz Alberto Salomonival a kispadon próbálnak tovább domborítani.
– Igaz, hogy kicserélődött a csabaiak játékoskerete, de mindenki biztosra veheti, hogy de ez változatlanul erős csapat – fogalmazott Horváth András, a nyíregyháziak szakvezetője. – Ebben a küzdelemsorozatban voltak már nehéz meccseink, amire, persze előzetesen is számítottunk, hisz azért is indultunk el a Közép-európai Ligában, hogy színvonalas meccseken, nívós ellenfelekkel találkozva fejlődjünk. Ilyen lesz ez a mérkőzés is, amelyen azt várom a lányoktól, hogy az első perctől lehető legnagyobb fordulatszámmal, agresszívan játszanak. Nem jósolok, mert nem szokásom, a lényeg, hogy tegyünk meg mindent a pályán, a maximumot adjuk ki magukból.
Forrás:szon.hu