Kis áramszünet, ami nem kellett
Kis áramszünet, ami nem kellett
Ugyan a csapatok és a nézők a sötétben tapogatóztak, miután a nyíregyházi belváros nagy részét érintő áramszünet miatt félbeszakadt a csütörtök esti Marso-NYKK–MAFC bajnoki a középszakasz alsóházában, de az elég világosnak látszott, hogy újra kell játszani a mérkőzést, amely a 37. percben 71–71-re állt.
Csak a 71–71-es állás miatt egyértelmű, hogy újrajátszás lesz, amúgy a negyedik negyedben már jóvá is lehetne hagyni az eredményt.
Ugyan a csapatok és a nézők a sötétben tapogatóztak, miután a nyíregyházi belváros nagy részét érintő áramszünet miatt félbeszakadt a csütörtök esti Marso-NYKK – MAFC bajnoki a középszakasz alsóházában, de az elég világosnak látszott, hogy újra kell játszani a mérkőzést, amely a 37. percben 71–71-re állt. De mint kiderült, az ismétlés csak döntetlen állás miatt ilyen egyértelmű, mert ha bármelyik csapat akár csak egyetlen ponttal is vezetett volna, az már most talán győztesnek is lenne tekinthető.
És hogy mi okozta a problémát?
– A Honvéd utcán egy tíz kilowattos kábel üzemzavara okozta az áramszünetet, amely 19.35-től 20.40-ig tartott és 1777 ügyfelet érintett – mondta a probléma okát firtató érdeklődésünkre Egyházi Nikolett, az E-on Hungária szóvivője. – A probléma végleges elhárítása még nem fejeződött be, hiszen az útfelbontással is jár majd, de csütörtök estére sikerült a háztartásokban biztosítani a zavartalan áramellátást.
Forrás: szon.hu