Igazi csapatmunka volt
Igazi csapatmunka volt
Kovács Tibor kadett kosárlabda csapata az elmúlt pénteken Békéscsabára utazott egy megmérettetésre. Nagyszerűen kezdték a mérkőzést a fiúk, az első percekben jó játékkal 4-5 ponttal vezettek is, majd következett  a “szokásos” rövidzárlat (-10 pont), de így is csak 2 pontos hátránnyal zárták a negyedet
Kovács Tibor kadett kosárlabda csapata az elmúlt pénteken Békéscsabára utazott egy megmérettetésre.
Nagyszerűen kezdték a mérkőzést a fiúk, az első percekben jó játékkal 4-5 ponttal vezettek is, majd következett a “szokásos” rövidzárlat (-10 pont), de így is csak 2 pontos hátránnyal zárták a negyedet.
A 2. negyed kiegyenlítettebb küzdelmet hozott. Folyamatosan változtatta a tréner a védelmet (emberfogás, zóna, vegyes védekezés). Az utolsó másodpercben kapott 3 pontos dobással lett 6 pont a különbség, sajnos nem a mi javunkra. Az utolsó negyedben nagyszerű játékkal, kimagasló küzdőszellemmel 4 pontos különbségre jöttek fel a nyíregyházi fiúk, de sajnos az eredményt már nem sikerült megfordítani.
Összegzésképp, az utóbbi időszak legjobb teljesítményét nyújtotta a csapat, mert most mindenki maximális fegyelmezettséggel hozzá tudott tenni az eredményességhez. Említést érdemel a támadásban szerzett kilenc 3 pontos dobás is.
 Békéscsaba – Nyíregyházi Sportcentrum KA B 69-62 (18-16, 20-16, 17-11, 14-19)