Továbbra is veretlenül
Továbbra is veretlenül
2015. február 22-én, vasárnap Budapesten folytatta szereplését a Nyíregyházi Sportcentrum Kosárakadémia U16/A csapata, ahol a MAFC vendégei voltak. Döcögősen indult a találkozó a Sportcentrumosoknak, Demeter Ádám villanásai kellettek, hogy tartsák a lépést a házigazdákkal.
2015. február 22-én, vasárnap Budapesten folytatta szereplését a Nyíregyházi Sportcentrum Kosárakadémia U16/A csapata, ahol a MAFC vendégei voltak.
Döcögősen indult a találkozó a Sportcentrumosoknak, Demeter Ádám villanásai kellettek, hogy tartsák a lépést a házigazdákkal.
A második negyedben elkezdtek ülni a hárompontosok, elsősorban Vaskó György érezte a Menyecske utcai gyűrűt, különösen a sarokból. Félidőre 9 pontos előnnyel mentek pihenőre a nyíregyházi legények.
A harmadik negyedben 1 ponttal fejelte meg előnyét a  vendég csapat, így az utolsó etapnak 10 pontos előnnyel vághattak neki. Demeter Ádám korai kipontozódása nehézzé tette a találkozó végét, de Fazekas Csaba extra teljesítményének, Kánya Dániel higgadt büntetőzésének és a csapatvédekezésnek köszönhetőn végül 4 pont megmaradt az előnyből, így a csapat továbbra is őrzi veretlenségét.
MAFC – Nyíregyházi Sportcentrum Kosárakadémia/A 76-80 (20:22,14:21,18:19,24:18)
Legjobb dobók: Fazekas 36/12, Vaskó 23/15, Mokánszki 7, Kánya 6/3, Demeter 4, Pálosi 4
A fiúk ezzel a győzelemmel a további eredményektől függetlenül biztosították helyüket az országos döntőben.