Döntőbe vezetett a „Czene” taktika
Döntőbe vezetett a „Czene” taktika
Nyolcadik fordulóra került sor a hétvégén a NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM TEREMLABDARÚGÓ BAJNOKSÁGBAN. A bajnokságból még egy forduló van hátra, és február 28-án kerül megrendezésre a döntő a csoportok 1-2 helyezett csapataival két négyes csoportban.
Nyolcadik fordulóra került sor a hétvégén a NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM TEREMLABDARÚGÓ BAJNOKSÁGBAN.
A bajnokságból még egy forduló van hátra, és február 28-án kerül megrendezésre a döntő a csoportok 1-2 helyezett csapataival két négyes csoportban.
Az „A” csoportban a RED WOLF csapata biztosan (6:1) győzött a GENEZIS FC ellen, és így már csoport elsőként bekerült a döntőbe.A második hely sorsa csak az utolsó fordulóban dől el ugyanis a NEV-ÚT KFT csapata a T-FORG TRANS KFT csapatával mérkőzik, de van még némi esélye a CIVIS MÁRVÁNY KFT csapatának is, körbe verés estén.
A „B” csoportban már megvan a két döntős, a KÉT BALL FC és a NYÍR CHEM KFT, utolsó fordulóbeli mérkőzésen dől el, melyik csapat lesz az első és melyik a második.
A HORVÁTH FC kiegyensúlyozott teljesítményének köszönhetően már a harmadik helyen tartózkodik, a NYÍRSÉG SZERVIZ KFT és a TRIÓ MAXI GÁZ KFT többre hivatott csapatai meglepően gyengén szerepelnek a bajnokságban.
A „C” csoport éllovasa a PIKOLÓ SÖRÖZŐ csapata nagy rangadón biztosította be a döntőbe kerülést a DUPLA-DUPLA 22 csapata ellen elért 2:0 győzelmével, a CZENE LAJOS vezette legénység továbbra is százszázalékos.A második döntőbe jutó csapat személye csak az utolsó fordulóban dől majd el, a DIEGO-S FIÚK – DUPLA-DUPLA 22 – VETERÁNOK FC hármasból.
A „D” csoportban is az utolsó forduló mérkőzésein dől el, hogy a már döntőbe került DROMEDAR FC és a MARSO KFT párosból melyik jut első vagy mádik helyen a döntőbe.A csoport érdekessége, hogy a nyolcadik forduló két nagy küzdelmet hozó mérkőzésén (SZABOLCS KÁBEL TV – CANTEMUS FC és a VIESSMANN – RETRO HOLIDAY) egyaránt 3 : 3-as döntetlen született.
Az utolsó kilencedik fordulóra 19-én csütörtökön 18.30-tól illetve 21-én szombaton 8.00-tól kerül sor.
A fotón CZENE LAJOS a PIKOLÓ SÖRÖZŐ csapatkapitánya tart taktikai megbeszélést a 2:0 arányban megnyert mérkőzés előtt.