Intenzitás nélkül nem lehet boldogulni
Intenzitás nélkül nem lehet boldogulni
Azt mondjuk sejtettük, hogy nem a hűség városában, a szombati győzelme (101–65) következtében újra listavezető csapat otthonában javul majd a soproniak elleni hazai vereséggel kezdődő, azóta egy győzelemből és 12 vereségből álló negatív sorozat
A reméltnél jóval kevesebb ellenállást fejtett ki a Marso-NYKK a Sopron otthonában.
Azt mondjuk sejtettük, hogy nem a hűség városában, a szombati győzelme (101–65) következtében újra listavezető csapat otthonában javul majd a soproniak elleni hazai vereséggel kezdődő, azóta egy győzelemből és 12 vereségből álló negatív sorozat, de a Marso-NYKK részéről elvárható lett volna a nagyobb ellenállás a legutóbbi bajnokin.
– Én is arra számítottam, hogy jobban megnehezítjük ellenfelünk dolgát – jelezte Sitku Ernő vezetőedző, hogy semmilyen értelemben nem elégedett a látottakkal. – Az első negyedben nyújtott teljesítmény hasonlított leginkább arra, amit elterveztünk, de már ekkor is sok hibával játszottunk. Nem tudtuk olyan intenzitással végrehajtani a taktikai elemeket, ahogy szerettük volna, és ez akkor ütött vissza igazán, amikor már nagy hátrányba kerültünk, mert képtelenek voltunk újítani. A második félidőben már nem volt esélyünk a jó eredmény elérésére, ekkor már igyekeztem a lehető legtöbb emberünknek játéklehetőséget adni, illetve gyakorolni olyan új elemeket, amelyeket a folytatásban vethetünk be.
Forrás: szon.hu