Indulhat az újratervezés
Indulhat az újratervezés
Utóbbi eldöntésébe azért az edző-édesapának, Bakosi Bélának is lesz beleszólása, de tény, át kell beszélniük a folytatást, mert az idei évnek nagy tervekkel vágtak neki. Az előző heti szövetségi felmérőn úgy tűnt, jó úton járnak, hiszen Peti 220 centit ugrott
Nem úgy készült, hogy egyetlen jó kísérlete lesz az első itthoni versenyén.
– Bocsánat, nem így terveztem – tárta szét a kezét Bakosi Péter látva a médiaérdeklődést. A Nyíregyházi Sportcentrum magasugrója a vasárnapi fedett pályás versenyen 210 centit ugrott, holott arra készült, hogy teljesíti a prágai Európa-bajnokság 224 centis nevezési szintjét. Erre a formája alapján minden oka megvolt. – Elég ciki, ami történt, egyelőre nem tudom, hogyan tovább, de ebben a hónapban már nem szeretnék versenyezni.
Utóbbi eldöntésébe azért az edző-édesapának, Bakosi Bélának is lesz beleszólása, de tény, át kell beszélniük a folytatást, mert az idei évnek nagy tervekkel vágtak neki. Az előző heti szövetségi felmérőn úgy tűnt, jó úton járnak, hiszen Peti 220 centit ugrott, vasárnap versenyen kívül sem tudta átugrani azt a magasságot, amit három éve ilyenkor ugyancsak a Nyíregyházi Főiskola atlétikai csarnokában teljesített.
A magasugrásnál jobban csak a súlylökés húzódott el. A győztes nyíregyházi Kerekes László fedett pályás egyéni legjobbját érte el a 16.30 méterrel, ami kerek egy méterrel jobb, mint a remekül sikerült 2014-es éve belépőjéül szolgáló, tavaly ilyenkor nyújtott teljesítménye. A két válogatott kerettag diszkoszvető is kirándult egyet a súlylökésben: Szikszai Róbert 14.59, Káplár János 14.29 métert ért el.
Forrás: szon.hu