Négyből négy: tökéletes!
Négyből négy: tökéletes!
A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata számára nem csupán az ellenfél – a szűk miskolci terem is feladta a leckét. Az első szett derekig tartott, amíg a vendégek alkalmazkodtak a körülményekhez, 11:4-es hazai vezetés után azonban nem ismertek pardont: 12:1-es „rohammal”
Miskolcon is győzni tudott a Fatum-Nyírsuli-NRK.
A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata számára nem csupán az ellenfél – a szűk miskolci terem is feladta a leckét. Az első szett derekig tartott, amíg a vendégek alkalmazkodtak a körülményekhez, 11:4-es hazai vezetés után azonban nem ismertek pardont: 12:1-es „rohammal” fordítottak és már nem is engedték ki kezükből a vezetést. A második etapot nagy izgalmak közepette ugyan elbukta a nyíregyházi gárda, de a folytatásban lassan, de biztosan lerázta magáról a házigazdát, majd a negyedik játszma derekára végképp világossá tette: ezt a meccset nem nyerheti más csak az NRK.
Négy meccs, négy győzelem – ennél tökéletesebben nem rajtolhatot volna a Kőhalmi-gárda. Röplabda: NB I., női, 4. fordulóAlbrecht MVSC-MISI–Fatum-Nyírsuli-NRK 1:3 (-21, 26, -19, -19)Miskolc, 100 néző. V.: Vári, Halász.NRK: Erdős Zs. 4, Ribeiro 29, Roma F. 10, Sikos P. 12, Andrejkovics 8, Vén E. 10. Csere: Aguilera, Sitku T., Hengsperger A. 1, Berényi E. Edző: Kőhalmi Richárd.
Mesterszemmel
Kőhalmi Richárd: – Megszoktuk már a nehéz mérkőzéseket, és ez sem volt más. A körülményekhez, a teremhez alkalmazkodnunk kellett, és amikor ez megtörtént már jól játszottunk. A lányok komoly mezőnymunkával és helyenként jó játékkal érték el ezt a győzelmet.
Forrás: szon.hu