Már csillantott a csapat
Már csillantott a csapat
A hivatalos adatok szerint csaknem nyolcszáz néző látogatott ki a pénteken letudott Fatum-Nyírsuli-NRK–Kaposvár mérkőzésre a bujtosi csarnokba, ami egy ideig alighanem etalon nézőszám lesz a női röplabda élvonalban. Persze, ha a nyíregyháziak így folytatják, akár tovább duzzadhat a drukkerhad.
Minden szempontból jó hétvégét zárt a Fatum-Nyírsuli-NRK.
A hivatalos adatok szerint csaknem nyolcszáz néző látogatott ki a pénteken letudott Fatum-Nyírsuli-NRK – Kaposvár mérkőzésre a bujtosi csarnokba, ami egy ideig alighanem etalon nézőszám lesz a női röplabda élvonalban. Persze, ha a nyíregyháziak így folytatják, akár tovább duzzadhat a drukkerhad.
Mert a szabolcsiak nem csupán a somogyiakat gyűrték le, a hétvégi dupla forduló második felvonásán, vasárnap Miskolcon is diadalmaskodtak, így már négy győzelemnél tartanak. Éppen ennyi fellépésük volt a soros bajnok idényben, vagyis még makulátlan a mérlegük.
– Minden szempontból jó hétvége volt – állapította meg Kőhalmi Richárd, az NRK edzője, eme véleménnyel pedig bajos lenne vitatkozni, elvégre a gárda pillanatnyilag a tabella tetején tanyázik. – Eredményességben elértük, amit terveztünk, de játékban még van hová fejlődni. Ugyanakkor a miskolci meccsen a lányok már megcsillantottak valamit abból, ami elvárható lesz a következőkben. Összességében pozitívan kell értékelni a dupla forduló történéseit, viszont az gond, hogy Botos Fruzsina ínhüvelygyulladás miatt nem szerepelhetett vasárnap. Elképzelhető, hogy a sérülés egyhamar nem jön rendbe, mindenesetre felesleges kockázatot nem fogunk vállalni, akkor játszik, ha teljesen felépül.
Röplabda: NB I., női
A 3-4. forduló eredményei

Aluprof-TF-Budapest–Jászberényi RK 1:3 (-26, 22, -19, -14)
UTE–Albrecht MVSC-MISI 3:0 (16, 14, 8),
MTK Budapest–Palota RSC 3:0 (15, 12, 17)
TEVA Gödöllői RC–Linamar-BRSE 3:1 (-16, 22, 20, 23)
Palota RSC–UTE 1:3 (-16, -20, 23, -18)
Budaörsi DSE–MCM-Diamant-Kaposvar 0:3 (-20, -18, -14)
Linamar-BRSE–Aluprof-TF-Budapest 3:0 (22, 19, 10).

Forrás: szon.hu