Dicsőségért, pénzdíjért, ligagyőzelemért
Dicsőségért, pénzdíjért, ligagyőzelemért
A pénteki és szombati debreceni döntővel befejeződik a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) által első alkalommal kiírt szuperliga-versenysorozat. A korábbi öt állomáson gyűjtött pontok alapján lehetett bekerülni a fináléba
Tizenegy Nyírsuli-atléta jutott be a sorozat debreceni fináléjába.
A pénteki és szombati debreceni döntővel befejeződik a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) által első alkalommal kiírt szuperliga-versenysorozat. A korábbi öt állomáson gyűjtött pontok alapján lehetett bekerülni a fináléba, ahol tisztességes pénzdíjakért versenyeznek a legjobbak.
Összesen 11 nyírsulis atléta érintett a fináléban. Az egyedüli duplázó Ónodi Dávid (100 és 200 m), tehát tucatnyi versenyszámban lesz nyíregyházi érintettség. Az eddigiek alapján a magasugró Bakosi Péter (mind az öt ligaversenyt megnyerte) és a gyalogló Helebrandt Máté a legnagyobb esélyes, ők az első helyen kvalifikálták magukat a döntőbe. Ugyancsak ranglistavezetőként jutott be a diszkoszvető Szikszai Róbert is, de az ő mezőnyében az olimpiai ezüstérmes Kővágó Zoltán, aki azért esélyesebb, mint a tavalyi junior Európa-bajnok.
Forrás: szon.hu