Elkezdték a felkészülést a Nyírsulis Kabócák
Elkezdték a felkészülést a Nyírsulis Kabócák
A Nyírsulis Kabócák tini és gyermek korcsoportos kosárlabda lány csapatának is hamar véget ért a nyári szünet, már ők is a felkészülési időszak közepén tartanak. Haraszti Béláné és Bereczky-Magyar Katalin “lányai” a Sóstói erdőben atlétikai edzésekkel kezdtek az évadra hangolódni.
A Nyírsulis Kabócák tini és gyermek korcsoportos kosárlabda lány csapatának is hamar véget ért a nyári szünet, már ők is a felkészülési időszak közepén tartanak.
Haraszti Béláné és Bereczky-Magyar Katalin “lányai” a Sóstói erdőben atlétikai edzésekkel kezdtek az évadra hangolódni. A labdás edzésekben sincs hiány, ezeket az edzők a Kereskedelmi Szakközépiskolában tartják meg. A gyerekek bár 2002-2003-as születésűek, de nagyon sok fiatalabb tehetség is tagja a csapatnak. Az októberben kezdődő alapszakaszban a lányok a Tini Kupában és az Országos Gyermek Bajnokságban mérhetik össze a tudásukat a korcsoportos csapatokkal.
A Nyírsuli természetesen ezúton is várja azoknak a lányoknak a jelentkezését, akik szeretnének egy nagyon jó kosárlabda csapatnak a tagja lenni.