OIK röplabda döntő Békéscsabán
OIK röplabda döntő Békéscsabán
Péntektől vasárnapig a röplabdától volt hangos Békéscsaba. Három napon keresztül három pályán zajlott a küzdelem a legjobb helyekért az OIK döntőn a Szent István Egyetem Sportcsarnokában.
Ötödik lett a Nyírsuli röplabda csapata az Országos Ifjúsági Férfi és Női Junior Kupán.
Péntektől vasárnapig a röplabdától volt hangos Békéscsaba. Három napon keresztül három pályán zajlott a küzdelem a legjobb helyekért az OIK döntőn a Szent István Egyetem Sportcsarnokában. A fináléban hat fiú és hat lány csapat vett részt, köztük a Nyírsuli lányai.
– Az első napon, a csoportmérkőzéseken az UTE-tól 0-3-ra kikaptunk, de a TF-sel sem sikerült jobban a “randevúnk”, tőlük, sajnos szintén 0-3-as vereséget szenvedtünk.- mondta Erdősné Balogh Erika, a Nyírsuli Kft. röplabda szakág vezetője, majd hozzátette, hogy a keresztjátékban a Vasassal tűztek össze és  3-0-ra a budapestiek győzelmével zárult  a találkozó.
A nyíregyháziak nem jutottak a négy közé, így az utolsó napon, vasárnap az ötödik helyért a Kecskemét csapata ellen léptek pályára, akiket nagy játszmában sikerült legyőzniük 3-2-re.
Az első helyen a Békéscsabai RSE, a másodikon a Vasas Óbuda és a dobogó harmadik fokára az UTE állhatott fel.
A Nyírsuli csapata: Berényi E., Hensperger A., Sitku T., Schwegler G., Szerényi G., Anderkovich A., Thold K.,Vén E., Simon B., Papp T.Edző: Erdősné Balogh Erika