Közel a maximumhoz
Közel a maximumhoz
Noha az alapszakaszban letudott négy összecsapás egyikén sem termet babér a Fatum-Nyírsuli-NRK számára, ami az erőviszonyok ismeretében minden, csak nem égbekiáltó meglepetés
A Fatum-Nyírsuli-NRK dicséretesen helytállt: játszmalabdája is volt a TF-Budapest otthonában.
Noha az alapszakaszban letudott négy összecsapás egyikén sem termet babér a Fatum-Nyírsuli-NRK számára, ami az erőviszonyok ismeretében minden, csak nem égbekiáltó meglepetés – a TF-Budapest elleni bajnoki negyeddöntő még tartogathat izgalmakat.
Kétségtelen tény, az egyik fél három győzelméig tartó párharc fővárosi sikerrel kecsegtet, és a szabolcsi egyletnek főként hazai közegben lehet keresnivalója. Márpedig az első meccset idegenben vívták a nyíregyháziak, akik nem tudtak fityiszt mutatni a papírformának.
Helyesebben, nem álltak távol ettől
Olyannyira nem, hogy az első szettben 24:23-nál játszmalabdája volt a vendégeknek, de az esélyesebb házigazda időben kapcsolt. A második etapban éreztette hatását az elúszott lehetőség, túlságosan sokáig rágódtak ezen a nyírségi lányok… Közben azonban a TF növelte előnyét. A harmadik felvonásra ismételten feltámadt az NRK, amely teljes mértékben nyílttá tette a mérkőzést. Bár a szépítés elmaradt, a Balázs-gárda dicséretes módon küzdött, a történtek pedig reményt adnak arra, hogy nem lesz lefutott a további csatározás.
Folytatás szombat délben (13 óra), immár a bujtosi csarnokban.
1. mérkőzésTF-Budapest–Fatum-Nyírsuli-NRK 3:0 (26, 10, 23) Győri út, 50 néző, v.: Tillmann, Éri G.Fatzum-Nyírsuli-NRK: Savic 3, Sikos P. 11, Erdősné 11, Vén E. 4, Andrejkovics 9, Roma F. 6. Csere: Szabó I. (liberó). Edző: Balázs István.
A párharc állása: 1–0, a TF-Budapest javára.
Mesterszemmel
Balázs István: – Két játszmában a maximálishoz közeli teljesítményt nyújtottunk, minimális plusz hiányzott a sikerhez.
Forrás: szon.hu