Meg kell valósítani a megoldásokat
Meg kell valósítani a megoldásokat
A Varga Zsolt szakmai igazgató irányította NB I.B-és csapat magabiztosan, 37–26–ra nyert a gödöllőiek ellen. Szombaton kora este keményebb derbi vár a tabella harmadik helyére ugró nyíregyháziakra, hiszen a bajnoki sorban ötödik Törökszentmiklós vendégei lesznek.
Remek rajtot vett a tavazsi szezonban a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza második vonalbeli férfi kézilabda együttese.
A Varga Zsolt szakmai igazgató irányította NB I.B-és csapat magabiztosan, 37–26–ra nyert a gödöllőiek ellen. Szombaton kora este keményebb derbi vár a tabella harmadik helyére ugró nyíregyháziakra, hiszen a bajnoki sorban ötödik Törökszentmiklós vendégei lesznek. A két csapat őszi meccsét a törökszentmiklósiak nyerték 26–21–re, így van miért visszavágniuk a nyíregyháziaknak. A szentmiklósiak a tavaszi nyitányon 31–19–re kikaptak Balmazújvársban.
– Van miért revansot vennünk, hiszen hazai pályán kikaptunk a szentmiklósiaktól – kezdte az esélylatolgatás Varga Zsolt. – Kielemeztük a balmazújvárosi mérkőzést és bízom benne, hogy sikerült felkészülnünk a törökszentmiklósiakból. Az ellenfél évek óta a csoport egyik meghatározó csapata, amelynek erőssége az erős, stabil védőfal, mögötte három jó kapussal, köztük az egykoron nyíregyházi színekben is játszó Erdélyi Lászlóval.
– Annak ellenére, hogy a hazaiak az esélyesebbek, szeretnénk nyerni szombaton. Úgy vélem, hogy sikerült feltérképeznünk a törökszentmiklósiakat, remélhetőleg meg is találjuk majd a réseket a falon. A héten jó hangulatban edzettünk, mindenki egészséges és bizakodva utazunk. Úgy vélem támadásban és védekezésben is tudjuk a megoldásokat , csak meg kell majd valósítanunk ezeket – vélekedett Varga Zsolt
Forrás: szon.hu