Lassan, de biztosan
Lassan, de biztosan
Senkit nem feszített szét az ideg… A Fatum-Nyírsuli-NRK, miként a Kaposvári Egyetem teljesítette küldetését – mindkét élvonalbeli női röplabdacsapat ott lesz a felsőházi rájátszásban.
A Fatum-Nyírsuli-NRK győzelmével pozitív mérleggel zárta az alapszakaszt.
Senkit nem feszített szét az ideg… A Fatum-Nyírsuli-NRK, miként a Kaposvári Egyetem teljesítette küldetését – mindkét élvonalbeli női röplabdacsapat ott lesz a felsőházi rájátszásban. Ez már két hete is biztos volt, amikor a feleknek le kellett volna tudni az alapszakasz utolsó fellépését. Akkor a cudar időjárás miatt a somogyiak otthon ragadtak, pénteken jöttek, láttak és nem akartak gyorsan visszafordulni.
Szó szerint szépen, lassan törte meg a somogyiakat a házigazda. Szépen, mert keveset bakiztak a nyírségiek, lassan, mivel rendre hosszú labdamentekre kényszerültek.
További részletek a kelet.hu -n. és a szombati Kelet-Magyarországban.
Röplabda: NB I., női
Fatum-Nyírsuli-NRK–Kaposvári Egyetem 3:1 (18, -17, 12, 21)
Bujtosi csarnok, 200 néző, v.: Jámbor T., Suba I.
Fatum-Nyírsuli-NRK: Savic 2, Sikos P. 17, Erdősné 12, Vén E. 5, Andrejkovics 15, Roma F. 10. Csere: Szabó I. (liberó). Edző: Balázs István.
Kaposvár: Ihász D. 6, Rák R. 17, Stirt 5, Szívós I 11, Pintér Zs. 13, Harmat Zs. 5. Csere: Csitári, Fáth ((liberók), Szemán D., Pedrazini 1, Tobak E. Edző: Oláh János.
Ász: 8–8. Rossz nyitás: 6–10.
MesterszemmelBalázs István: – A második játszma megingásától eltekintve irányítani tudtuk a mérkőzést, és ezzel a győzelemmel pozitív mérleggel zártuk az alapszakaszt.
Oláh János: – Azt mondtam a lányoknak, ha már ennyit utaztunk, haljunk meg a pályán. Ezt nagyjából megtettük, jót küzdöttünk. Gratulálok a Nyíregyházának.
Forrás: szon.hu