A játékrészek eleje döntött
A játékrészek eleje döntött
A pontszerzés reményében utazott el szombaton Törökszentmiklósra a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza második vonalbeli férfi kézilabda csapat. Joggal bizakodott a nyíregyházi együttes, hiszen jól rajtolt a tavaszi nyitányon, míg a szentmiklósiak vereséggel kezdtek.
Vereséget szenvedett Törökszentmiklóson a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza. Nem sikerült, pedig volt rá esély.
A pontszerzés reményében utazott el szombaton Törökszentmiklósra a Nyír-FlopHoldingNyíregyháza második vonalbeli férfi kézilabda csapat. Joggal bizakodott a nyíregyházi együttes, hiszen jól rajtolt a tavaszi nyitányon, míg a szentmiklósiak vereséggel kezdtek.
Aztán alig mondták ki a csaptok, hogy Éljen, éljen – máris 5–0 volt a hazaiaknak, mert a nyíregyháziak sok hibát követtek el, és szinte „agyon lőtték” a hazai kapust. Szerencsére sikerült rendezni a sorokat és egy bravúros 7–0-s etappal fordítottak. Ezt követően fej-fej mellett haladtak a csapatok, sőt a szünetre egy gólos előnnyel vonultak a vendégek.
Szünet után a résztvevők lekopírozták az első játékrész elejét, a nyíregyháziaknál több volt a ponttalanság, a figyelmetlenség, az eladott labda, így a házigazda egyre inkább meglépett. A hajrá kezdetén, 21-19-nél ugyan még felcsillant a remény ám kimaradt egy hétméteres, és az átlövők teljesítményei továbbra is elmaradtak a várttól. Ezt követően amolyan minden mindegy alapon nyitott falra váltottak a vendégek, de ez nem jött be, így a törökszentmiklósiak, miként az őszi meccsen, újfent legyőzték a nyírségieket.
Kézilabda, férfi NB I.B, Keleti-csoport
Törökszentmiklós–Nyír-Flop Holding Nyíregyháza 26-22 (9-10)
Törökszentmiklós, 300 néző, v.: Janákai, Teremi.
Nyír-Flop Holding Nyíregyháza: Gadnai – Nagy 6/3, Bécsi 1, Braun 1, Kaplonyi 2, Kleis, Juhász 6. Csere: Boczák (kapus), Tarnavölgyi 1, Bursac 3, Varga L. 2. Szakmai igazgató: Varga Zsolt. Kiállítások: 8, illetve 4 perc. Hétméteresek: 3/2, illetve 4/3.
Forrás: szon.hu