A Kaposvár következik
A Kaposvár következik
Legutóbb az MTK legyőzése után biztossá vált, hogy a Fatum-Nyírsuli-NRK az ötödik helyen zárja az alapszakaszt, mely a Gödöllő bekapcsolódása után a hatodik pozíciót jelenti.
 
A Kaposvárt fogadja az alapszakasz utolsó mérkőzésén a Fatum-Nyírsuli-NRK. A női röplabdások már tét nélkül léphetnek pályára.
Legutóbb az MTK legyőzése után biztossá vált, hogy a Fatum-Nyírsuli-NRK az ötödik helyen zárja az alapszakaszt, mely a Gödöllő bekapcsolódása után a hatodik pozíciót jelenti. Így aztán a vasárnapi Kaposvár elleni meccs már tét nélküli, hiszen bármilyen eredmény születik, a Nyíregyháza helye nem változik. Ennek ellenére Balázs István nem számít könnyű meccsre.
– A Kaposvár hasonló játékerőt képvisel mint az MTK. Most sem számítok könnyű meccsre, de remélem, győzelemmel zárjuk az alapszakaszt – mondta Balázs István vezetőedző.
A rájátszásban jelen állás szerint a TF lesz majd a csapat ellenfele, de mivel a Vasasnak is ugyanannyi pontja van, ezért az utolsó forduló eredményétől függően ez még változhat. A párharc február végén kezdődik.
D. L.
Forrás: nyiregyhaza.hu