Helyén volt az eszük és a szívük
Helyén volt az eszük és a szívük
A pénteki UTE elleni vereség után egy emberként szólt a sóhaj: na majd vasárnap… Tény és való, a hét végi dupla fordulóban a második összecsapás tűnt előzetesen nyerhetőnek a Fatum-NRK-Nyírsuli élvonalbeli női röplabdacsapata számára.
A Fatum-Nyírsuli-NRK végletekig kiélezett mérkőzésen gyűrte az MTK-t.
A pénteki UTE elleni vereség után egy emberként szólt a sóhaj: na majd vasárnap… Tény és való, a hét végi dupla fordulóban a második összecsapás tűnt előzetesen nyerhetőnek a Fatum-NRK-Nyírsuli élvonalbeli női röplabdacsapata számára. Amíg ugyanis az újpestiek jelentősen meglógtak (főként a szerzett pontokat tekintve…) a tabellán ötödik nyíregyháziakkal szemben, az MTK-Budapest lejjebb szorult. No nem sokkal, éppen csak egy hellyel előzik őket a szabolcsiak, akik tehát nem kalkulálhattak habkönnyű mérkőzéssel.
Röplabda: NB I., női
Fatum-Nyírsuli-NRK–MTK-Budapest 3:1(-22, 24, 24, 23)
Bujtosi csarnok, 250 néző, v.: Mezei Z., Adler L.
Fatum-Nyírsuli-NRK: Savic 1, Sikos P. 21, Erdősné 15, Berényi E. 3, Andrejkovics 15, Roma F. 10. Csere: Szabó I. (liberó), Vén E., Janetka. Edző: Balázs István.MTK: Kriegel 9, Tímár E. 11, Kiss V. 7, Dégi B. 27, Rácz M. 20, Cicic 6. Csere: Nagy F. (liberó), Horváth V. 5, Kadala, Bleicher 3. Edző: Rácz László.Rossz nyitás: 0–9. Ász: 1–5.
Mesterszemmel
Balázs István: – Lelkesedésünk, akarásunk ezúttal jó egyéni és csapatteljesítménnyel párosult. Remélem, hosszú böjt után megindulunk felfelé!Rácz László: – Talán az összeszokatlanság miatt úszott el a meccs. Szoros csata volt, akár fordított eredmény is születhetett volna, de olykor gyermeteg hibákat vétettünk.
További részletek a kelet.hu-n és a Kelet-Magyarország január 27-i számában.
Forrás: szon.hu
Fotók: Pusztai Sándor