Több mint 200 gyerek az Ovi-Kosár Kupán!

Több mint 200 gyerek pattogtatta a labdát immár második alkalommal a Continental Arénában április 16-án az Ovi-Kosár Kupán. A rendezvény fő célja idén is a kosárlabdázás népszerűsítése volt.

Az eseményt az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány a Nyíregyházi Sportcentrummal és a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft-vel közösen szervezte.

A rendezvényt dr. Molnár Andrea, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány elnöke, Nagy Szabina, Nyíregyháza önkormányzati képviselője és dr. Mohácsi Máté, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője nyitotta meg. A kicsik ezt követően alaposan bemelegítettek, majd 10 állomáson keresztül, játékos formában ismerkedhettek meg a kosárlabda alapjaival.

Ez a program nem jöhetett volna létre az MKOSZ támogatása nélkül, köszönöm továbbá az Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. és a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft., az óvoda pedagógusok és a támogatók munkáját – árulta el dr. Molnár Andrea. – Reméljük, hogy sok, ehhez hasonló programot szervezhetünk még Nyíregyházán.

A mai eseményünkön több mint kétszáz gyerek vett részt. A cél természetesen a mozgás megszerettetése volt és nagyon örülünk annak is, hogy egyre több kis óvodás gyerek jön ki a felnőtt csapatunk mérkőzéseire a szüleivel. – mondta Dr. Mohácsi Máté, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A nap végén rengeteg élményt szereztek a gyerekek és mindenki egy kis kosárlabdával és aranyéremmel távozott.

#nyiregyhazisportcentrum#continentalaréna#nyíregyháza#mkosz#ovikosárkupa#nyíregyháziélsport

További fotók a napról: https://nyiregyhazisc.hu/galeria/ovi-kosar-2024/