Pénteken Nyuszi Futás

Március 29-én, pénteken délelőtt a 31. Nyuszi Futásra a várja a Nyíregyházi Sportcentrum a családokat az Atlétikai Centrumba.

A program már hagyományosan 10 órakor kezdődik és folyamatosan indulnak majd a versenytávok. A futószámokat a legkisebbek, az ovisok nyitják meg. A táv ezúttal is 400 méter lesz. Ezenkívül számos kiegészítő program is várja a családokat. Lesz cukorágyú, ugrálóvár, játszóház, Tapsi Expressz és ott lesz Pancsi bohóc is.

A Nyíregyházi Sportcentrum egy különleges, szép éremmel készül az indulóknak és természetesen lesz tombolasorsolás is. A Nyuszi Futáson külön szeretnénk díjazni a legkreatívabb nyuszi jelmezbe érkező gyerekeket is. A délelőtt folyamán pedig a rendezvényre ellátogat ST22-Lacika, vagy ahogy sokan ismerik a közösségi médiából, a Több, mint kaminos, aki több érdekességet is elárul majd az utazásairól. A helyszínen szelfiboxszal és egy óriási kamionos szelfifallal is készülünk majd a családoknak. Bízunk abban, hogy mindenki boldogan távozik majd pénteken a Nyuszi Futás végén– mondta el Dajka László, főszervező.

A szervezők jó időre készülnek, így a futószámok a szabadban kerülnek megrendezésre. Ha viszont az időjárás esősre fordulna, akkor beltéren rendezik meg az eseményt, leszámítva a Tapsi Expresszt, mely a szabadban szállítja majd a kicsiket és nagyokat egyaránt.