A Hónap sportolói

Hónapról-hónapra remek eredményeket produkálnak a Nyíregyházi Sportcentrum sportolói. Szinte kivétel nélkül minden sportágban akadnak hősök. A Hónap sportolója címet ezúttal a Fedettpályás U16 Atlétikai Magyar Bajnokságon a 4×200 méteren bajnoki címet szerző lánycsapat érdemelte ki.

Kovács Lili Anita, Tilki Flóra, Körmendi Réka és Hegedüs Zorka Judit a bajnoki cím mellett több érmet is szerzett a budapesti viadalon. Hegedüs Zorka Judit ötösugrásban új egyéni csúccsal második lett, távolugrásban pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Tilki Flóra az aranyérem mellé 800 méteren egy ezüstéremmel is gazdagította gyűjteményét. Kovács Lili Anita pedig 300 méteren szerzett nagy versenyben ezüstérmet. Az atléta lányok edzője Bakosiné Szenczi Erika, aki elmondta, hogy nagyon sok munka van a hátuk mögött és nagyon büszke a lányokra, hogy a kiváló sporteredmények mellett, kiemelkedő a tanulmányi eredményük is.

A díjakat Halkóné Dr. Rudolf Éva, Nyíregyháza MJV önkormányzati képviselője és Dr. Mohácsi Máté, a Nyíregyházi Sportcentrum sportigazgatója adja át az 50.Fedettpályás Atlétikai Magyar Bajnokságon az Atlétikai Centrumban.

Gratulálunk!

Fotó: Kohut Árpád