Szép helyezések a Nyíregyháza Nyílt Fedettpályás versenyén

Nyíregyházán kezdődött meg a fedettpályás idény. Szombaton az Atlétikai Centrum adott otthont a Nyíregyháza Nyílt Fedettpályás versenyének, ahol több számban is nagyon izgalmas versenyeket láthattak az érdeklődők.

A Sportcentrum versenyzője Tóth Balázs súlylökésben megjavította fedettpályás rekordját 18.19. Emellett több szép helyezés született. 3000 méteren Vörös Márk remekelt és elsőként ért be a célba.

Távolugrásban Hegedüs Zorka egy nagyon népes mezőnyben lett harmadik. És szintén harmadik helyen végzett hármasugrásban Nyisztor Petra is.

A fiúknál súlylökésben három bronzérem is született. Az U20 korosztályban Rentkó Máté 15.06-tal, az U18-asoknál Hegedüs Mátyás 13.81-gyel, az U16-asoknál Gergely Huba 11.28-cal ért el harmadik helyezést.

A lányok súlylökő mezőnyében az U18 korosztályban Balogh Letícia 12.08-cal, az U16-osoknál Hegedüs Rózsa 8.11-gyel lett első. A viadalra sok neves magyar egyesület versenyzői mellett több országból érkeztek atléták. Folytatás január 27-én, szombaton újra az Atlétikai Centrumban.

A viadalra több országból érkeztek atléták, köztük számos VB indulóval. Folytatás egy hét múlva, újra az Atlétikai Centrumban.