Rekordszámú nevezés! Szombaton Nyíregyháza Nyílt Fedettpályás Verseny 2024

Január 20-án, szombaton délben rajtol el az Atlétikai Centrumban a Nyíregyháza Nyílt Fedettpályás verseny, melyre idén rekordszámú nevezés érkezett és nem lesz ez másképp a következő hétvégén, január 27-én sem.

Összesen 573 nevezés érkezett a most szombati versenyre. A 31 magyar egyesület mellett közel kétszáz külföldi versenyző is megméretteti magát a különböző versenyszámokban. Érkeznek sportolók többek között Bosznia-Hercegovinából, Szlovákiából, Szlovéniából, Horvátországból, Szerbiából, Romániából és Görögországból is. Nagyon sűrű lesz a program, főleg a futószámokban kell sok előfutamot tartanunk. – mondta el Vas László, a Nyíregyházi Sportcentrum atlétikai szakág vezetője szerdán az Atlétikai Centrumban tartott sajtótájékoztatón.

A Nyíregyházi Sportcentrum atlétái is számos versenyszámban képviselik az egyesületük színeit, összesen 60-szor rajtolnak majd el a nap folyamán.

Reméljük, hogy ezen a versenyen is több kiváló eredmény születik majd a sportolóink jóvoltából. Az elmúlt évben a budapesti világbajnokságon öt nyíregyházi versenyzőnk képviselte a várost, remélem, hogy idén az olimpiára is több atlétánknak sikerül majd a kvalifikáció. – nyilatkozta Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.

A versenyszámok szombaton 12.00 órakor kezdődnek és egészen késő estig tartanak majd. Izgalmakban nem lesz hiány, hiszen minden egyesület versenyzői keményen meg fognak küzdeni a legjobb helyezésekért.

Aki megteheti, ne hagyja ki a szombatot és látogasson el az Atlétikai Centrumba, ahol lélegzetelállító atlétikai versenyszámokat láthatnak majd az érdeklődők.

A belépés a versenyre díjtalan!

A versenykiírás és az időrend, illetve a versenyszámokban induló atléták névsora és eredményei a Magyar Atlétikai Szövetség oldalán találhatóak meg, illetve az adott linken olvasható:https://atletika.hu/…/1149-nyiregyhaza-nyilt…