Bajnok a Nyíregyházi Sportcentrum U18 kézilabda csapata

A III.osztályban lett bajnok a Nyíregyházi Sportcentrum kézilabda csapata, ezzel pedig a következő idényt már a másodosztályban kezdhetik meg. A nyíregyházi együttes a bajnoki szezont 20 mérkőzésből 18 győzelemmel és 2 vereséggel zárta. A következő idényben még több mérkőzés és komolyabb ellenfelek várnak a Sportcentrum csapatára.

Köszönöm, hogy együtt tudtunk dolgozni. Mindenkinek szeretném megköszönni ezt a három évet, sok sikert szeretnék kívánni mind a sportban, mind pedig a tanulásban. Ez egy hosszú út, aminek majdnem a végén járunk.. Úgy gondolom, hogy az a cél, amit közel két éve kitűztünk Bursac Bozidarral sikerült elérni a fiúkkal. – nyilatkozta Jobbágy René, edző.

Nagyon örülünk, hogy még egy korosztály tudott ilyen kimagasló eredményt elérni. Most egy kis pihenőt kap mindenki, de júliustól már elkezdjük az alapozást. Rengeteget tanultak a srácok a mérkőzések és edzések alatt, jól tudtak együtt dolgozni és ez kellett ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Jövőre pedig már a másodosztályban is szépen szeretnénk szerepelni. – mondta Bursac Bozidar, edző.

A csapatot szerdán a Continental Arénában a Nyíregyházi Sportcentrum vezetése is köszöntötte és a hivatalos éremátadóra is sor került. A sajtótájékoztatón elhangozott, hogy ismét szeretnének felnőtt kézilabda együttest indítani a jövőben az utánpótlás csapatokra építve, de ehhez az Ifi NBII-es bajnokságban jó szereplésre van szükség.