Szombaton ismét streetball a Kossuth téren – Nevezni csütörtökön éjfélig lehet

Június 10-én újra a streetballosoktól népesül be Nyíregyházán, a Kossuth tér. Idén is több korosztályban, illetve kategóriàban lehet nevezni, a Kenguru korcsoportnak ráadásul nevezési díj nincs.

Ez egy nagyon jó közösségépítő családi program, főleg ha jó az idő. Tavaly Nyíregyházán volt a legtöbb csapat, reméljük, hogy sikerül ezt a csúcsot megdönteni. – mondta el Dr. Mohácsi Máté, a Nyíregyházi Sportcentrum sportigazgatója szerdán a Continental Arénában tartott sajtótájékoztatón.

Idén a keleti régióban csak Nyíregyháza ad otthont a versenynek. A nevezési díj felét, mint ahogy már az elmúlt években is a Megyei Kosárlabda Szövetség magára vállalja. Több meglepetéssel készülünk a fiataloknak, lesz szülő-gyerek dobóverseny, ennek már tavaly is nagy sikere volt. Ami fontos, hogy június 8-án, éjfélig lehet online nevezni a streetballnet.hu oldalán – tette hozzá Szobi Dániel, a Megyei Kosárlabda Szövetség ügyvezetője.

Szombaton reggel 8 órától kezdődik a csapatok regisztrációja a helyszínen. 9 órától pedig már a kosárlabda pattogásától lesz hangos a tér. A legjobbak, mint ahogy évek óta a budapesti döntőben mérettethetik meg magukat.