Fitt-Város majális az egészség jegyében
Mint már köztudott, az egészséges életmód, a mozgás és a sport jegyében zajlik majd május elsején egy hagyományteremtő rendezvény, a Fitt-Város. Az önkormányzat és a sportcentrum közös, ingyenes, szabadidős rendezvénye igazi mozgalmas, családi napot ígér a Continen­tal Aréna területén, rengeteg lehetőséggel!

A kilátogatók a főbejáratnál és a parkolók bejáratainál felállított információs pontokon tudják átvenni a menetlevelet, és gyűjteni a pecséteket 10 órától egészen 14 óráig.

A menetlevél 1–11. állomásai az aréna és az uszoda parkolójának a területén találhatóak majd, a 12–20. állomások pedig az aréna épületében, azaz az előtérben, a küzdőtéren, a földszinti és az első emeleti termekben, valamint a 2. emelet folyosóján kerültek kialakításra.

10 pecsétért már jár a tombola

A 20 sportállomás közül, akik minimum 10 állomáson teljesítik a feladatot, azaz minimum 10 pecsétet összegyűjtenek, azok a színpadnál lévő Szervezői pultnál egy tombolát kaphatnak, amivel részt vehetnek a 14.00 órától kezdődő tombolasorsoláson. A tombolán számos értékes nyereményt, köztük sportszercsomagokat, belépőket, Made in Nyíregyháza ajándékkosarakat sorsolnak ki, a fődíj pedig a Bringa Sziget által felajánlott kerékpár.

14 egészségügyi mérés

Szintén az aulában foglalnak helyet az egészségügyi mérések és szűrések, ahol 6 szolgáltató 14-féle mérési vizsgálattal várja az érdeklődőket 10 órától.

Egészséges ételek, sportszervezetek

A parkoló középső részén felállított sátraknál a sportcentrum 14 szakosztálya mellett bemutatkozik még több helyi sportszervezet, fitneszterem és egészséges ételeket, táplálék-kiegészítőket forgalmazó sportvállalkozás is. A menetlevélen megtalálható sportállomásokon túl érdemes lesz felkeresni őket is.

Látványos bajnokság

Április 19-én lezárult a Nyíregyházi Városrészek Bajnoksága nevezési határideje, és a 40 méter hosszú felfújt akadálypályán 11.00 órai kezdettel 12 csapat mérkőzik meg a „Leggyorsabb városrész” címért. Az első három helyezett csapat díjazásban részesül, de minden résztvevő számára készülnek a szervezők ajándékkal.

25 sportág várja az ismerkedőket

Az igen gazdag programkínálat keretében a nap során több mint 25 sportággal ismerkedhetnek meg a kilátogatók, és kortól függetlenül megannyi élménnyel gazdagodhatnak. A szervezők bíznak benne, sokan élnek majd 8.00 és 14.00 óra között a Városi Uszoda térítésmentes használatának a lehetőségével is!

Alakreform Rubint Rékával

A nap zárásaként 16.00 órától az aréna küzdőterén várhatóan telt ház várja majd Rubint Rékát, aki alakreform edzést tart a nyíregyháziaknak.

www.nyiregyhaza.hu