Tisztelt Látogatók!

Tisztelt Látogatók!

A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő Városi Jégpálya és Continental Aréna, kapcsán az alábbi tájékoztatást adja:

A Kormány 633/2021. (XI.18.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet módosításának betartása mindenkire kötelezően vonatkozik.

Az említett létesítmények vonatkozásában a létesítménybe történő belépés és tartózkodás során a hatodik életévét be nem töltött kiskorú és a kormányrendeltben foglalt személyek kivételével mindenki köteles az orrot és szájat folyamatosan elfedő maszkot viselni.

Korcsolyázás közben a maszkviselés nem kötelező, azonban Társaságunk javasolja a korcsolyázás során történő maszkhasználatot.

Az említett létesítményekben megrendezésre kerülő versenyek, mérkőzések, egyéb sport és/vagy zenés,táncos, kulturális rendezvények koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy által látogatható.

Társaságunk azt a személyt, aki a maszkot Társaságunk, Társaságunk alkalmazottja vagy Társaságunk megbízottja felszólítására sem viseli a fent meghatározott módon azt Társaságunk, Társaságunk alkalmazottja vagy Társaságunk megbízottja köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a Continental Aréna területét elhagyja.

Társaságunk, Társaságunk alkalmazottja vagy Társaságunk megbízottja köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát nem igazolja.

Emellett a 1,5 méteres védőtávolság megtartására is felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét.

Az itt nem szabályozott kérdésekben a vonatkozó kormányrendelet előírásai irányadóak.

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Üdvözlettel:

Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft.