Éremeső Székesfehérváron

A hétvégén Székesfehér adott otthont az U18 és U16 Ügyességi és Gátfutó Atlétikai Magyar Csapatbajnokságnak, ahol az ország minden pontjáról érkeztek atléták.  A Nyíregyházi Sportcentrum atlétái kitettek magukért: csapatban négy éremmel és sok értékes helyezéssel zárták a szabadtéri szezon utolsó versenyét.

A fiúknál az U18-as korosztályban  diszkoszvetésben nyerte a bajnokságot a Nyíregyházi Sportcentrum csapata Járosi Richárd, Rentkó Máté, Polyák Ádám, Csikos Patrik Ernő összeállításban. A lányoknál is diszkoszvetésben született aranyérem az U14-U16-os összevont korosztályban Balogh Letícia, Fehér Szonja, Csajbók Anett és Szabó Luca felállásban. Ezüstérmesek lettek az U18-asoknál a súlylökők. Polyák Ádám, Rentkó Máté, Csikos Patrik Ernő, Járosi Richárd a dobogó második fokára állhattak fel. Szintén ezüstérmes lett a lányoknál az U18-as kategóriában a diszkoszvetők csapata.         ( Vass Anett, Buzga Beatrix, Szabó Sára, Kerezsi Eszter)

Edzők: Oroszi István, Dorka Zoltán, Kiss László, Cserpák Róbert, Kerekes László

Részletes eredmények: https://atletika.hu/sites/default/files/masz/pontversenyek/2021/795-u18-es-u16-ugyessegi-es-gatfuto-atletikai-magyar-csapatbajnoksag-2021-csapatverseny-1003153730.pdf