Bronzérem a Váltófutó Magyar Bajnokságról


Kecskeméten került megrendezésre a hétvégén a Váltó Magyar Bajnokság az újonc, serdülő, ifjúsági és junior korosztály számára.

A Nyíregyházi Sportcentrumot szép számban képviselték az atléták. Bakosi Béláné, Bakosi Béla és Széles Imre tanítványai remekül helyt álltak a népes mezőnyben. A 4×400 m fiú ifjúsági váltó 3:34,40-nel érkezett be a célba, mellyel bronzérmesek lettek. A 4×100 m ifi váltó épphogy lemaradt a dobogóról. 44.82-es idővel negyedikként zárták a számukat. A lányoknál a serdülők méretteték meg magukat a 4×100 méteres váltóban és hetedik helyen végeztek.


Eredmények:
Szögyényi Ádám 4x400m váltó ifjúsági 3:34,40 3.
Vincze Milán
Paulik Ákos Bendegúz
Szabó Hunor Benedek


Kozák Bence 4x100m váltó ifjúsági 44,82 4.
Tomasovszki Milán
Délczeg Péter
Farkas Zoltán


Kertész Márta 4x100m váltó serdülő 52,77 7.
Szkiba Zsanett
Rádai Kornélia
Bogár Dóra


A Nyíregyházi Sportcentrum indulóinak névsora:
Kertész Márta, Szkiba Zsanett, Bogár Dóra, Susla Julia Anna, Rádai Kornélia, Farkas Zoltán, Tomasovszki Milán, Kozák Bence, Vicze Milán, Paulik Ákos Bendegúz, Hell Szofia, Kovács Karina, Buzga Beatrix, Vasvári Boglárka, Szilágyi Réka, Magyar Fruzsina, Szabó Hunor Benedek, Szögyényi Ádám, Kovács Szabolcs
Edzők: Bakosi Béláné, Bakosi Béla, Széles Imre


Lengyák György videójában az U18 férfi 4×100 m döntő látható, amelyen negyedik helyen zárt a Nyíregyházi Sportcentrum váltója.


https://www.youtube.com/watch?v=bAORx-5Cpsw