Bekerült az országos döntőbe az NYSC U15  “A” röplabda csapata

A Nyíregyházi Sportcentrum U15 ” A” röplabda együttese már biztosan a legjobb hat csapat között van.A hétvégén Békéscsabán két mérkőzést abszolváltak a nyíregyháziak. Először a Gödöllői RC együttesét győzték le magabiztosan 3-0-ra, majd a jászberényi lányok sem találtak fogást a Nyíregyházi Sportcentrum csapatán és 3-0-ra hozták azt a találkozót is. Moravszki Gyuláné és Moravszki Gyula tanítványaira az újabb megmérettetés kedden várt, amikori is hazai környezetben, a Continental Arénában az MTK gárdáját fogadták.

A mérkőzés 3-2-es nyíregyházi győzelemmel zárult és így a nyíregyháziak bekerültek a hat legjobb csapat közé.

Először is gratulálok a csapatomnak, hiszen a középszakaszban tíz mérkőzést játszottunk le, amelyből hat győzelmet szereztünk és négyet veszítettünk. Nagy utat tettünk meg ahhoz, hogy bekerüljünk a legjobb hat csapat közé ebben a nehéz időszakban is. A lányok a lehető legjobban odatették magukat nemcsak az edzéseken, hanem a mérkőzéseken is. Büszke vagyok a játékosaimra, hogy ilyen kitartóan küzdöttek. Három hét áll a rendelkezésünkre, hogy felkészüljünk a Békéscsabán megrendezésre kerülő országos döntőre, így minden energiánkat most erre kell összpontosítanunk. –nyilatkozta Moravszki Gyuláné, a csapat edzője.

A csapat tagjai: Sipos Natália, Farkas Réka, Sitku Panna, Varga Dominika, Virányi Anna, Racskó Míra, Békési Alexandra, Szücs Golda, Klebersz Lili, Buzai Barbara, Pradlik Tímea Andrea, Ratkos Gerda, Perevala Jázmin, Kovács Fanni

Edző: Moravszki Gyuláné, Moravszki Gyula