Győzelem Egerben

Egerben játszotta le soron következő bajnoki mérkőzését a Nyíregyházi Sportcentrum/A kadett kosárlabda csapata. Brugós Olivér együttese bár nem teljes csapattal utazott el az egri ostromra, de mindenki odatette magát a mérkőzésen, így győzelemmel zárhatták a találkozót 52-72-re.

Tartalékos csapattal utaztunk Egerbe, de ennek ellenére is magabiztosan tudtunk nyerni. Több fiatal játékos is pályára lépett, akik teljesen jól szálltak be a mérkőzésbe, így megerősítették bennem azt, hogy lehet rájuk számítani, ami nagyon pozitív számomra. Mindenkinek gratulálok, de most már a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk és ott is csak a győzelem elfogadható. – mondta a nyíregyháziak edzője, aki hozzátette, hogy a mérkőzésen külön dicséret illeti Elek Marcellt (24 pont, 14 lepattanó) és Simon Kristófot (21 pont, 6 lepattanó, 5 gólpassz) a kiemelkedő teljesítményéért.

A Nyíregyházi Sportcentrum kadett kosárlabda csapata legközelebb hazai pályán folytatja a menetelést a bajnokságban. A vendég a MEAFC/A gárdája lesz.