Diadalmaskodott a csapategység

Pénteken késő délután a Nyíregyházi Sportcentrum serdülő kézilabda csapata az eddig veretlen Budapest Honvéd SE együttesét fogadta. A nyíregyháziak igazai csapategységben egy gólos előnnyel zárták a találkozót.

A mérkőzés ismét zártkörű volt, így igyekeztem a játékosokat folyamatosan hergelni, biztatni, hogy pörgessék fel magukat, már a bemelegítés folyamán erre a nagyon fontos mérkőzésre. A játék képe végig kiegyenlített volt. Egy – két gólnál többel nem tudott ellépni egyik csapat sem. Az utolsó fél percben döntetlennél az ellenfél lövést hibázott és így lehetőségünk adódott megnyerni a mérkőzést. A 11 gólig jutó Barna János Dániel nem csak a góljaival ,de a társai helyzetbehozásával is kitűnt a mai mérkőzésen, hiszen pár másodperccel a mérkőzés lefújása előtt ő adta a gólpaszt Miló Bencének ,akinek nem remegett meg a keze és magabiztosan értékesítette helyzetét. A kapusteljesítmény ismét kimagasló volt, ami végig erőt adott a nehezebb pillanatokban is– nyilatkozta Jobbágy René, edző, aki hozzátette, hogy külön kiemelné, hogy 2-3 évvel fiatalabbak a nyíregyházi játékosok ennél a korosztálynál, ezért fizikálisan még erősödniük kell.

A gyerekek a fizikális hiányosságot akarattal és elszántsággal folyamatosan pótolják. Ami edzőként nekem a legfontosabb, hogy a gyerekek bíznak bennem és az elveimben, ami megkönnyíti a közös munkát ebben a nehéz időszakban is. Még egyszer gratulálok a játékosaimnak! – tette hozzá az NYSC edzője.

Eredmény: Nyíregyházi Sportcentrum – Budapesti Honvéd SE 27-26