Hazai pályán mérkőzött az U14

Újabb forduló várt a hétvégén a Nyíregyházi Sportcentrum U14 kézilabda csapataira. A fiúk hazai pályán fogadták a nyírbátoriakat és a Kisvárda együttesét. Kozma Péter „fiai” a nyitómérkőzését az Arany Sárkány Focisuli Ny ellen indította. A kezdés nem volt rossz, 23-32-es győzelmet arattak a nyírbátori fiúk ellen. A második meccset már az NYSC 2 együttese ellen vívták meg, s 26-18-ra diadalmaskodtak Erdős Zoltán együttese felett.

A csapatok a vírushelyzet miatt nem tudnak elutazni a mérkőzésekre, így a két héttel ezelőtti párosítás ismétlődött meg. Nyírbátor és Nyíregyháza csapataival játszottunk. Mindkét mérkőzés első félidejében „aludtunk”, aztán sikerült keményebbé tenni védekezésünket, labdákat és így gyors gólokat szerezni. Támadójátékunk pontosabbá vált és a siker sem maradt el. – mondta Kozma Péter, az NYSC 1 edzője.

Erdős Zoltán csapata a hazai másik gárda mellett a Kisvárda ellen lépett pályára. Bár az első félidőben Kozma Péterek ellen óriást alkottak, a második félidő után 180 fokos fordulat következett be a játékukba. A második meccsüket a Kisvárda KC ellen azonban már győzelemre vitték.

-A második mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy egy utolsó másodperces góllal sikerült győzelmet aratni. –nyilatkozta Erdős Zoltán.

Eredmények:U 14 Gyermekbajnokság

Aranysárkány Focisuli NY – Nyíregyházi Sportcentrum 1 23-32

Nyíregyházi Sportcentrum 1 – Nyíregyházi Sportcentrum 2 26-18

Nyíregyházi Sportcentrum 2 – Kisvárdai KC 20-19

Nyíregyházi Sportcentrum 1 csapata: Csontos Krisztián, Debrószki Donát, Dunai Kristóf, Juhász Ábel , Dunai Marcell, Szabó Levente, Szanics Gábor Sándor, Szkiba Levente, Venczel Csongor, Bukta Benjamin, Szabó Dominik, Gavrylkiv Andrei, Szabó Szilárd

Edző: Kozma Péter, Tarnavölgyi Gergely

Nyíregyházi Sportcentrum 2 csapata: Szabó Mike, Aranyos Áron, Berecz Ákos, Vitál Ákos, Dudás Zsombor, Iván Balázs, Morauszki Noel Milán, Szaniszló Levente Pál, Szónok Bálint, Tomori Ákos, Czirják Zsombor, Eperjessy-Orbán Gergő

Edző: Erdős Zoltán