Szerencs és Debrecen volt a vendég

Utolsó alapszakaszi fordulót játszott a Nyíregyházi Sportcentrum serdülő kosárlabda csapata hazai környezetben,ahol a Szerencs csapatával kezdte a tornát. Egyik alapemberükre, Kiss Péterre még mindig nem számíthattak sérülés miatt, ráadásul az első negyedben bokasérülés miatt Kassai Sándor is kivált a csapatból,így nem csoda, hogy 4 pontos hátránnyal zárták ezt a negyedet. Második ötösük motiváltan kosárlabdázva 9 pontos előnyre fordította félidőre a mérkőzést.

A második félidőben végig uralva a mérkőzést sikerült növelni az előnyüket és magassági és tömegbeli fölényüket okosan kihasználva megnyerték ezt a mérkőzést.

Extra teljesítményt nyújtott Szabados Zétény, aki 35 ponttal terhelte ellenfelük kosarát.

A döntőt a debreceni csapattal játszottuk, akik ellen az volt a célkitűzésünk,hogy a múlt fordulóban elszenvedett vereség nagyarányú különbségét csökkentsük. Ez sikerült, így a vereség ellenére nagyon elégedett, és büszke vagyok a sportolóimra a szombati játéknapon mutatott teljesítményük miatt. – mondta Boczkó Ádám, a csapat edzője.

A csapat tagjai:Szabados Zétény, Mucsi Bulcsú, Lekka Benedek, Pásztor Máté, Bíró Boldizsár, Krakkó Péter, Kassai Sándor, Csegény Árpád, Éles Mátyás, Takács Milán,Mester Ákos

Eredmény:

Nyíregyházi Sportcentrum – Szerencsi Darazsak 71-58Cívis Kk U14 –Nyíregyházi Sportcentrum 112-49